Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
14. října - 15. října 2021

990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
16. října - 17. října 2021

990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
11. října - 12. října 2021

990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
22. října - 23. října 2021

990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
19. října - 21. října 2021

2 370 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
31. října - 1. listopadu 2021

990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
20. října - 23. října 2021

3 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
4. října - 6. října 2021

2 370 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
13. října - 14. října 2021

990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
21. října - 23. října 2021

2 370 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Zobrazeno 1-10 z celkem 298

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Maďarsko v říjnu - hotely - recenze - nejlepší recenze

Maďarsko v říjnu - hotely - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Hotel Benczúr. Recenze je udělená na základě 4 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je čtvrtek 14. října 2021 a den příjezdu/příletu je pátek 15. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 990 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 2 dní, 1 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Maďarsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Budapešť, kde se ubytování Hotel Benczúr nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou Last Minute v Maďarsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Budapešť podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Nejlevnější Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Nejlevnější dovolenou Maďarsko v říjnu - hotely - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Hotel Benczúr. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 14. října 2021 a příjezdem/příletem v pátek 15. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 990 Kč. Rekreace v resortu Budapešť je v délce 2 dní - 1 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Maďarsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Hotel Benczúr v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Hotel Benczúr je situován v letovisku Budapešť. Doprava do letoviska Budapešť je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější Last Minute v Maďarsku na podzim s průměrnou recenzí 94 % dle 4 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Maďarsko v říjnu - hotely - recenze

Maďarsko v říjnu - hotely - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Maďarsku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Hunguest Hotel Pelion v letovisku Balaton. Termín odjezdu/odletu je v pondělí 18. října 2021 a datum příjezdu/příletu je ve středu 20. října 2021. Pobyt je v délce 3 dny - 2 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 4 160 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Maďarsku a o podmínkách dovolené v Hunguest Hotel Pelion v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Balaton, kde se ubytování Hunguest Hotel Pelion nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Last Minute v Maďarsku. Průměrná recenze Hunguest Hotel Pelion je 92 % podle referencí od 285 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Maďarsko v říjnu - hotely - recenze - recenze

Thermal Hotel Visegrád - Visegrád - Severní Maďarsko

Výborný hotel, výborné jídlo, wellness, výborné pro odpočinekvíce recenzí

Eger Hotel - Severní Maďarsko

Celkově spokojenost s místem pobytu a hotelemvíce recenzí

Hunguest Hotel Pelion - Balaton

Díky organizaci cestovní kanceláře jsme si dovolenou užili přesně podle našich představ. Byli jsme nadšeni s přístupu delegáta a ocenili jsme i dobré řidičské schopnosti a ochotu pana řidiče, který s námi cestoval. Velikou výhodou bylo, že s námi autobus zůstával a jezdili jsme s ním na výlety. Bavila nás moc pestrost a organizace programu. Děkujeme panu P., že nám ochotně pomáhal dorozumět se, tam kde jsme potřebovali a vyřizoval nám i vstupy apod. a nikde nás nenechal napospas.více recenzí

Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Západ od Dunaje

Nejlepší dovolená co jsme měli . Musím říci ze lepsi než Egypt.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Maďarsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Maďarska vyberte úvodní stránku v Madarskolastminute.cz - dovolená Maďarsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Maďarsku můžete vybrat z následujících 10 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Madarskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Maďarsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Maďarsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Maledivy, pobyty Mauricius 2021 nebo například zájezdy Omán 2021 či Last Minute Portugalsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Maďarsko v říjnu - hotely - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Maďarsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Madarskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Maďarska. Web Madarskolastminute.cz využívá cookies.