Maďarsko autem v únoru - recenze

Sissi

👍 94 %
15 hodnocení
Sissi - Maďarsko autem v únoru - recenze

    Budapešť | Maďarsko
    vlastní doprava
    🍽️ snídaně
    📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
    5. února - 6. února 2022

    880 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    Sissi

    👍 94 %
    15 hodnocení
    Sissi - Maďarsko autem v únoru - recenze

      Budapešť | Maďarsko
      vlastní doprava
      🍽️ snídaně
      📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
      23. února - 24. února 2022

      880 Kč

      Zobrazit nabídku ►

      Sissi

      👍 94 %
      15 hodnocení
      Sissi - Maďarsko autem v únoru - recenze

        Budapešť | Maďarsko
        vlastní doprava
        🍽️ snídaně
        📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
        22. února - 23. února 2022

        880 Kč

        Zobrazit nabídku ►

        Sissi

        👍 94 %
        15 hodnocení
        Sissi - Maďarsko autem v únoru - recenze

          Budapešť | Maďarsko
          vlastní doprava
          🍽️ snídaně
          📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
          3. února - 4. února 2022

          880 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros

          👍 92 %
          384 hodnocení
          Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Maďarsko autem v únoru - recenze

          Západ od Dunaje | Maďarsko
          vlastní doprava
          🍽️ polopenze
          📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
          5. února - 9. února 2022

          8 560 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros

          👍 92 %
          384 hodnocení
          Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Maďarsko autem v únoru - recenze

          Západ od Dunaje | Maďarsko
          vlastní doprava
          🍽️ polopenze
          📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
          17. února - 22. února 2022

          10 700 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Lions Garden Hotel

          👍 92 %
          31 hodnocení
          Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v únoru - recenze

          Budapešť | Maďarsko
          vlastní doprava
          🍽️ snídaně
          📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
          26. února - 2. března 2022

          4 270 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Lions Garden Hotel

          👍 92 %
          31 hodnocení
          Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v únoru - recenze

          Budapešť | Maďarsko
          vlastní doprava
          🍽️ snídaně
          📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
          17. února - 20. února 2022

          3 340 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Lions Garden Hotel

          👍 92 %
          31 hodnocení
          Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v únoru - recenze

          Budapešť | Maďarsko
          vlastní doprava
          🍽️ snídaně
          📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
          26. února - 28. února 2022

          2 390 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Hunguest Hotel Pelion

          👍 92 %
          285 hodnocení
          Hunguest Hotel Pelion - Maďarsko autem v únoru - recenze

          Balaton | Maďarsko
          vlastní doprava
          🍽️ polopenze
          📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
          18. února - 21. února 2022

          5 370 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Tenis, Volejbal, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

          Zobrazeno 1-10 z celkem 287

          Top nabídky

          Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

          Maďarsko autem v únoru - recenze - nejlepší recenze

          Maďarsko autem v únoru - recenze - nejlepší recenze

          Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru Sissi. Recenze je udělená na základě 15 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 5. února 2022 a den příjezdu/příletu je neděle 6. února 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 880 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 2 dní, 1 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Maďarsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Budapešť, kde se ubytování Sissi nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou zimní dovolenou First Minute v Maďarsku v zimě s nejlepší recenzí v rezortu Budapešť podle referencí od 15 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

          Nejlevnější Maďarsko autem v únoru - recenze

          Nejlevnější Maďarsko autem v únoru - recenze

          Nejlevnější dovolenou Maďarsko autem v únoru - recenze pořídíte v ubytování Sissi. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 5. února 2022 a příjezdem/příletem v neděli 6. února 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 880 Kč. Rekreace v resortu Budapešť je v délce 2 dní - 1 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná zimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Maďarsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Sissi v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Sissi je situován v letovisku Budapešť. Doprava do letoviska v lokalitě Budapešť je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute v Maďarsku v zimě s průměrnou recenzí 94 % dle 15 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

          Luxusní Maďarsko autem v únoru - recenze

          Maďarsko autem v únoru - recenze - nejlepší recenze

          Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Maďarsku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Nh Collection Budapest City Center v letovisku Budapešť. Termín odjezdu/odletu je ve středu 23. února 2022 a datum příjezdu/příletu je v úterý 8. března 2022. Pobyt je v délce 14 dní - 13 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 26 509 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Maďarsku a o podmínkách dovolené v Nh Collection Budapest City Center v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v zimě zahrnuje aktuálně slevu 3 % z původní ceníkové ceny 27 329 Kč. Do lokality Budapešť, kde se ubytování Nh Collection Budapest City Center nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné zimní dovolené First Minute v Maďarsku.

          Maďarsko autem v únoru - recenze - recenze

          Apollo Thermal Hotel & Apartements - Apollo Thermal Hotel & Apartements - Severní Dolní Zem

          Hotel velmi hezký, pokoje odpovídaly 4*. klid. Preforovali jsme hotel bez vyrušování dětí a to odpovídalo. Hotel je menší, tudíž opravdu tichý.více recenzí

          Aquaworld Resort (Ex. Ramada Resort) - Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort) - Budapešť

          super dovolenávíce recenzí

          Hunguest Hotel Pelion - Balaton

          Díky organizaci cestovní kanceláře jsme si dovolenou užili přesně podle našich představ. Byli jsme nadšeni s přístupu delegáta a ocenili jsme i dobré řidičské schopnosti a ochotu pana řidiče, který s námi cestoval. Velikou výhodou bylo, že s námi autobus zůstával a jezdili jsme s ním na výlety. Bavila nás moc pestrost a organizace programu. Děkujeme panu P., že nám ochotně pomáhal dorozumět se, tam kde jsme potřebovali a vyřizoval nám i vstupy apod. a nikde nás nenechal napospas.více recenzí

          Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Západ od Dunaje

          Nejlepší dovolená co jsme měli . Musím říci ze lepsi než Egypt.více recenzí

          Jaké jsou možnosti dovolené v Maďarsku?

          Dovolená a Last Minute

          Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Maďarska vyberte úvodní stránku v Madarskolastminute.cz - dovolená Maďarsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


          Výběr lokality

          Svůj pobyt v Maďarsku můžete vybrat z následujících 10 letovisek / rezortů:

          Alternativní dovolená

          Nevybrali jste si v Madarskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Maďarsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Maďarsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Seychely, pobyty Slovinsko 2021 nebo například zájezdy Srí Lanka 2021 či Last Minute Thajsko.

          Vyhledávání zájezdů
          Vaší dovolenou: Maďarsko autem v únoru - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Maďarsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
          Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

          Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
          Copyright © 2021. Madarskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Maďarska. Web Madarskolastminute.cz využívá cookies.