Maďarsko autem v červnu - recenze

Lions Garden Hotel

👍 92 %
31 hodnocení
Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v červnu - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
28. června - 1. července 2022

4 460 Kč

Zobrazit nabídku ►

Lions Garden Hotel

👍 92 %
31 hodnocení
Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v červnu - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
26. června - 30. června 2022

5 770 Kč

Zobrazit nabídku ►

Lions Garden Hotel

👍 92 %
31 hodnocení
Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v červnu - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
10. června - 12. června 2022

3 160 Kč

Zobrazit nabídku ►

Lions Garden Hotel

👍 92 %
31 hodnocení
Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v červnu - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
12. června - 16. června 2022

5 770 Kč

Zobrazit nabídku ►

Hunguest Hotel Pelion

👍 92 %
285 hodnocení
Hunguest Hotel Pelion - Maďarsko autem v červnu - recenze

Balaton | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
24. června - 29. června 2022

11 050 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Tenis, Volejbal, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

Lions Garden Hotel

👍 92 %
31 hodnocení
Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v červnu - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
9. června - 13. června 2022

5 770 Kč

Zobrazit nabídku ►

Lions Garden Hotel

👍 92 %
31 hodnocení
Lions Garden Hotel - Maďarsko autem v červnu - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
1. června - 4. června 2022

4 460 Kč

Zobrazit nabídku ►

Hunguest Hotel Pelion

👍 92 %
285 hodnocení
Hunguest Hotel Pelion - Maďarsko autem v červnu - recenze

Balaton | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
16. června - 21. června 2022

11 050 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Tenis, Volejbal, Fitness, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros

👍 92 %
384 hodnocení
Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Maďarsko autem v červnu - recenze

Západ od Dunaje | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
16. června - 23. června 2022

13 140 Kč

Zobrazit nabídku ►

Aquaworld Resort (Ex. Ramada Resort)

👍 92 %
463 hodnocení
Aquaworld Resort (Ex. Ramada Resort) - Maďarsko autem v červnu - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
5. června - 12. června 2022

15 995 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Surfování, Tobogány, Silnice kolem hotelu, Klidná lokalita, Fitness, Domácí zvířata povolena, Hotelová doprava, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce

➜ od centra města: 8 km

Zobrazeno 1-10 z celkem 42

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 42 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Maďarsko autem v červnu - recenze - nejlepší recenze

Maďarsko autem v červnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 92 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Lions Garden Hotel. Recenze je udělená na základě 31 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je úterý 28. června 2022 a den příjezdu/příletu je pátek 1. července 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 4 460 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Maďarsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Budapešť, kde se ubytování Lions Garden Hotel nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou letní dovolenou First Minute v Maďarsku v létě s nejlepší recenzí v rezortu Budapešť podle referencí od 31 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 92 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Maďarsko autem v červnu - recenze

Nejlevnější Maďarsko autem v červnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Maďarsko autem v červnu - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Apollo Thermal Hotel & Apartements. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 25. června 2022 a příjezdem/příletem v pondělí 27. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 2 480 Kč. Rekreace v resortu Severní Dolní Zem je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Maďarsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Apollo Thermal Hotel & Apartements v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Apollo Thermal Hotel & Apartements je situován v letovisku Severní Dolní Zem. Doprava do letoviska Severní Dolní Zem je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute v Maďarsku v létě.

Luxusní Maďarsko autem v červnu - recenze

Maďarsko autem v červnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Maďarsku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Lions Garden Hotel v letovisku Budapešť. Termín odjezdu/odletu je v neděli 26. června 2022 a datum příjezdu/příletu je ve čtvrtek 30. června 2022. Pobyt je v délce 5 dní - 4 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 5 770 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Maďarsku a o podmínkách dovolené v Lions Garden Hotel v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Budapešť, kde se ubytování Lions Garden Hotel nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené First Minute v Maďarsku. Průměrná recenze Lions Garden Hotel je 92 % podle referencí od 31 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Maďarsko autem v červnu - recenze - recenze

Apollo Thermal Hotel & Apartements - Apollo Thermal Hotel & Apartements - Severní Dolní Zem

Hotel velmi hezký, pokoje odpovídaly 4*. klid. Preforovali jsme hotel bez vyrušování dětí a to odpovídalo. Hotel je menší, tudíž opravdu tichý.více recenzí

Aquaworld Resort (Ex. Ramada Resort) - Aquaworld Resort (ex. Ramada Resort) - Budapešť

super dovolenávíce recenzí

Hunguest Hotel Pelion - Balaton

Díky organizaci cestovní kanceláře jsme si dovolenou užili přesně podle našich představ. Byli jsme nadšeni s přístupu delegáta a ocenili jsme i dobré řidičské schopnosti a ochotu pana řidiče, který s námi cestoval. Velikou výhodou bylo, že s námi autobus zůstával a jezdili jsme s ním na výlety. Bavila nás moc pestrost a organizace programu. Děkujeme panu P., že nám ochotně pomáhal dorozumět se, tam kde jsme potřebovali a vyřizoval nám i vstupy apod. a nikde nás nenechal napospas.více recenzí

Park Inn By Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Park Inn by Radisson Hotel & Spa Zalakaros - Západ od Dunaje

Nejlepší dovolená co jsme měli . Musím říci ze lepsi než Egypt.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Maďarsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Maďarska vyberte úvodní stránku v Madarskolastminute.cz - dovolená Maďarsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Maďarsku můžete vybrat z následujících 10 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Madarskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Maďarsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Maďarsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Kanárské ostrovy, pobyty Kuba 2021 nebo například zájezdy Maďarsko 2021 či Last Minute Maledivy.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Maďarsko autem v červnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Maďarsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Madarskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Maďarska. Web Madarskolastminute.cz využívá cookies.