Maďarsko autem - recenze

Kolping Spa & Family Resort

👍 98 %
16 hodnocení
Kolping Spa & Family Resort - Maďarsko autem - recenze

Západ od Dunaje | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
6. října - 9. října 2021

6 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ od pláže: 7 km   ➜ od centra města: 2 km

Kolping Spa & Family Resort

👍 98 %
16 hodnocení
Kolping Spa & Family Resort - Maďarsko autem - recenze

Západ od Dunaje | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
16. října - 19. října 2021

6 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ od pláže: 7 km   ➜ od centra města: 2 km

Kolping Spa & Family Resort

👍 98 %
16 hodnocení
Kolping Spa & Family Resort - Maďarsko autem - recenze

Západ od Dunaje | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 7 dní (6 nocí) dovolené s recenzí
11. září - 17. září 2021

12 180 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ od pláže: 7 km   ➜ od centra města: 2 km

Kolping Spa & Family Resort

👍 98 %
16 hodnocení
Kolping Spa & Family Resort - Maďarsko autem - recenze

Západ od Dunaje | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
10. října - 12. října 2021

4 060 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ od pláže: 7 km   ➜ od centra města: 2 km

Kolping Spa & Family Resort

👍 98 %
16 hodnocení
Kolping Spa & Family Resort - Maďarsko autem - recenze

Západ od Dunaje | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
21. září - 25. září 2021

8 120 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ od pláže: 7 km   ➜ od centra města: 2 km

Kolping Spa & Family Resort

👍 98 %
16 hodnocení
Kolping Spa & Family Resort - Maďarsko autem - recenze

Západ od Dunaje | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
15. října - 20. října 2021

10 150 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ od pláže: 7 km   ➜ od centra města: 2 km

Kolping Spa & Family Resort

👍 98 %
16 hodnocení
Kolping Spa & Family Resort - Maďarsko autem - recenze

Západ od Dunaje | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
4. listopadu - 11. listopadu 2021

14 210 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Animační programy, Bezbariérový přístup, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol

➜ od pláže: 7 km   ➜ od centra města: 2 km

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko autem - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
12. prosince - 17. prosince 2021

4 320 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko autem - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
25. srpna - 26. srpna 2021

1 050 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Hotel Benczúr

👍 94 %
4 hodnocení
Hotel Benczúr - Maďarsko autem - recenze

Budapešť | Maďarsko
vlastní doprava
🍽️ snídaně
📅 2 dny (1 noc) dovolené s recenzí
9. srpna - 10. srpna 2021

1 050 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, TV, Minibar, Bar, Dětské hřiště, Domácí zvířata povolena, Hotelová restaurace, Kavárna, Nonstop recepce, Půjčovna kol

➜ od centra města: 200 m

Zobrazeno 1-10 z celkem 4556

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Maďarsko autem - recenze - nejlepší recenze

Maďarsko autem - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Kolping Spa & Family Resort. Recenze je udělená na základě 16 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je středa 6. října 2021 a den příjezdu/příletu je sobota 9. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 6 090 Kč. Pobyt je se stravou formou polopenze v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Maďarsko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Západ od Dunaje, kde se ubytování Kolping Spa & Family Resort nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou First Minute v Maďarsku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Západ od Dunaje podle referencí od 16 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Maďarsko autem - recenze

Nejlevnější Maďarsko autem - recenze

Nejlevnější dovolenou Maďarsko autem - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Hotel Benczúr. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v úterý 23. listopadu 2021 a příjezdem/příletem ve středu 24. listopadu 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 820 Kč. Rekreace v resortu Budapešť je v délce 2 dní - 1 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Maďarsku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Hotel Benczúr v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Hotel Benczúr je situován v letovisku Budapešť. Doprava do letoviska Budapešť je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute v Maďarsku na podzim s průměrnou recenzí 94 % dle 4 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Maďarsko autem - recenze

Maďarsko autem - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Maďarsku? Zkuste přepychový luxusní 4hvězdičkový Kolping Spa & Family Resort v letovisku Západ od Dunaje. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 16. října 2021 a datum příjezdu/příletu je v úterý 19. října 2021. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 6 090 Kč se stravou formou polopenze. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Maďarsku a o podmínkách dovolené v Kolping Spa & Family Resort v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Západ od Dunaje, kde se ubytování Kolping Spa & Family Resort nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené First Minute v Maďarsku. Průměrná recenze Kolping Spa & Family Resort je 98 % podle referencí od 16 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Maďarsko autem - recenze - recenze

Kolping Spa & Family Resort - Kolping Spa & Family Resort - Západ od Dunaje

Krasna dovolenávíce recenzí

Men Dan Thermal Hotel & Aqualand - Men Dan Thermal Hotel & Aqualand - Západ od Dunaje

skvělá dovolenávíce recenzí

Xavin Wellness - Jih od Dunaje

Nový, luxusní hotel vyšší kategorie, pohodavíce recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Maďarsku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Maďarska vyberte úvodní stránku v Madarskolastminute.cz - dovolená Maďarsko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Maďarsku můžete vybrat z následujících 10 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Madarskolastminute.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Maďarsku můžete vyzkoušet například také web Dovolená Maďarsko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Černá Hora, pobyty Egypt nebo například zájezdy Chorvatsko či Last Minute Jordánsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Maďarsko autem - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Maďarsku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Madarskolastminute.cz - porovnání cen zájezdů do Maďarska. Web Madarskolastminute.cz využívá cookies.